078-6999621
Prijzen

FlexOffice-Cube

Er zijn twee verschillende varianten van de FlexOffice-Cube. De standaard Cube is 3m x 3m en is verkrijgen vanaf €15.500,-. De large Cube is 3m x 6m en is te verkrijgen op aanvraag.

Als u de Cube wilt inrichten naar eigen wensen en behoeften is dat zeker mogelijk, prijs is op aanvraag.

De Cubes worden compleet aangeleverd en geïnstalleerd. Waarna u direct aan de slag kan in uw eigen Flexplek dichtbij huis. De Cube is zowel voor particulieren als zakelijk beschikbaar. De Cube kan direct gekocht worden, via een finacial lease of gehuurd met een minimale huur van drie maanden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De plaatsen is nemen wij uit handen en ook zorgen wij ervoor dat de Cube is verzekerd. 

Standaard Cube
Verkoopprijs vanaf €15.500,-
Private lease €485,-
Tuinkantoor
Large Cube
Verkoopprijs op aanvraag
Private lease op aanvraag
Kantoor in tuin
Private lease

Ook is bij ons de mogelijkheid voor private lease. Dit houdt in dat u maandelijks een bedrag betaald waardoor u de FlexOffice-Cube in delen afbetaald, waarna de Cube volledig van u is. Dit zorgt ervoor dat u niet meer naar kantoor hoeft en de kantoor ruimte is overbodig geworden. Hierdoor wordt kantoorruimte voor uw werkgever bespaard en uw reistijd geminimaliseerd. U kunt aangeven bij uw werkgever om een mogelijke regeling te treffen met betrekking tot de kosten.

Zakelijke kosten aftrekbaar

Wanneer u besluit om de Cube voor uw onderneming te gebruiken is het mogelijk om de zakelijke kosten van uw belasting af te halen. Wel moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet er sanitair geplaatst worden met aansluiting op het riool. Verder moet de ondernemer de keuze maken of hij het zakelijk wil etiketteren. Het voordeel hiervan is dat de kosten jaarlijks afgeschermd kunnen worden waardoor de kostprijs lager wordt. Echter kan het een nadeel zijn dat wanneer uw huis verkocht wordt, het product getaxeerd zal worden en dat er dan belasting over betaald moet worden.